Gloednieuwe tandarts in Amsterdam Zuid

Bent u net verhuisd naar Amsterdam Zuid en zoekt u een nieuwe tandarts? Of wilt u graag van tandarts wisselen? Dan bent u bij onze gloednieuwe praktijk in Amsterdam Zuid op het juiste adres! Bij de tandarts Amsterdam Zuid bieden wij een totaalpakket van mondzorg aan. We werken met een professioneel en ervaren team, dat met veel passie zich dagelijks inzet om de patiënten met de mondverzorging te ondersteunen. U kunt bij de tandarts Amsterdam Zuid terecht voor tandheelkunde, preventie en mondhygiëne, parodontologie, implantologie, tandtechniek en tanden bleken. Wilt u graag kronen, bruggen, een kunstgebit, klikgebit of facings? Dan kunt u zeker bij de tandarts Amsterdam Zuid terecht. U kunt natuurlijk ook een andere praktijk bij u in de buurt kiezen: bekijk hier alle andere praktijken in Amsterdam Zuid.

Tandarts Amsterdam Zuid gaat verder dan de gebruikelijke behandelingen

Tandarts 3D röntgenapparaat

Als u een tandarts rond Apollolaan, Oud Zuid of de Zuidas zoekt, kunt u natuurlijk bij onze praktijk terecht voor de gebruikelijke behandelingen. Een gaatje vullen of een wortelkanaalbehandeling is voor ons dagelijkse praktijk. Wij realiseren ons dat het niet alleen om die behandelingen gaat, maar om het totaalpakket van mondzorg. Het credo dat bij ons heerst is dan ook: voorkomen is beter dan genezen. Het verzorgen van uw gebit heeft als basis dat de mondhygiëne goed moet zijn. Uw tanden moeten daarom in goede staat zijn, maar de basis, het fundament, namelijk uw tandvlees en kaakbot, is essentieel bij een goede mondhygiëne. Het kan gebeuren dat, zelfs zonder dat u het door heeft, uw tandvlees ontstoken is en onherstelbare schade aan uw tanden en kiezen geeft. Vooral als u veel last heeft van bepaalde ziektes als diabetes, als u rookt of als u veel last heeft van stress moet u extra voor uw mondhygiëne zorgen. Tandarts Amsterdam Zuid bekijkt met u hoe de staat van uw gebit is en zal u de nodige adviezen geven. Ook kan hij door middel van de modernste technieken en nieuwste materialen uw tanden en kiezen in een goede staat houden. Tandarts Amsterdam Zuid beschikt over de nieuwste digitale sellaris 3d röntgenapparatuur van Fona Dental.

De patiënt staat centraal bij de tandarts Amsterdam Zuid

U kunt er bij de tandarts Amsterdam Zuid op rekenen dat de patiënt centraal staat. Heeft u bijvoorbeeld last van angsten voor de tandarts? Of heeft u specifieke wensen? Wij helpen u graag met uw individuele voorkeuren. De tandarts eva Amsterdam neemt alle tijd voor u en bespreekt met u alle mogelijkheden. Of het nu om een (half)jaarlijkse controle gaat of het plaatsen van een prothese, we nemen alle tijd voor u. Als u last heeft van angst, zullen wij u zo goed mogelijk voorbereiden op welke stappen wij zullen nemen. Gaat het voor u iets te snel? Dan passen wij het tempo aan. De tandarts Amsterdam Zuid doet er alles aan zodat u geen angstige momenten zult beleven. Het gaat er tenslotte om dat u met een prachtig stralende glimlach het pand kunt verlaten!

Goed bereikbaar

De praktijk van de Tandarts Amsterdam Zuid is op een goed bereikbare plek gevestigd. Als u een goede tandarts in de Rivierenbuurt/Apollolaan zoekt, kunt u gemakkelijk hier met het openbaar vervoer of met de auto komen. Er is voldoende parkeergelegenheid. Ook is de tandarts rolstoeltoegankelijk. Als u last heeft van pijnklachten buiten de gewoonlijke praktijkuren, is de tandarts aangesloten bij de spoeddienst. Zo kunt u altijd met uw klachten bij een tandarts terecht.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan nu contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze tandartspraktijk in Amsterdam Zuid? Of wilt u graag meer informatie? Neem dan nu contact met ons op. U kunt dit zowel telefonisch doen als via de website. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u meteen een afspraak maken voor een behandeling.

Laat een Reactie achter