Nieuwe tandartspraktijk in Amsterdam Oost

Bent u op zoek naar een goede tandarts Amsterdam Oost? Wij hebben zojuist een nieuwe praktijk geopend!
Bent u net in Amsterdam komen wonen en bent u op zoek naar een goede tandarts Amsterdam oost? Of woont u al in Amsterdam en wilt u overstappen naar een tandarts in Amsterdam dichtbij de Linnaeusstraat, Zeeburgerdijk, Middenweg of Zeeburg? Dan bent u bij onze tandartsenpraktijk op het juiste adres! Wij hebben zojuist een vestiging geopend in Amsterdam Oost waar wij u graag als patiënt verwelkomen. Wij werken met een ervaren, gespecialiseerd team dat graag met passie uw problemen met uw tanden verhelpt. Bij onze tandartspraktijk kunt u terecht voor tandheelkunde, preventie en mondhygiëne, tanden bleken, implantologie en tandtechniek. U kunt bij ons dus terecht voor een (half)jaarlijke controle, maar ook voor kronen, bruggen, facings of een kunstgebit. Heeft u kinderen die naar de tandarts moeten? Dan zijn ze uiteraard ook van harte welkom!

Meer dan gebruikelijke behandelingen alleen

Natuurlijk is het belangrijk dat u bij ons terecht kan voor de gebruikelijke behandelingen. De tandarts Amsterdam Oost verzorgt graag het vullen van uw cariës, het trekken van bepaalde kiezen of het plaatsen van een kroon. Het is echter belangrijk om naar de algehele mondverzorging te kijken. Uw mond bestaat uit meer dan alleen tanden en kiezen. Zeker het fundament in uw mond, het tandvlees en het kaakbot, moet goed onderhouden worden. Als uw tandvlees ontstoken is, kan dit duiden op onderliggende, ernstige problemen die onherstelbare schade aan uw tanden of kiezen kan opleveren. Voorkomen is beter dan genezen! Als u ernstige last heeft van teruggetrokken tandvlees is het belangrijk dit serieus te nemen en te kijken waar de klachten vandaan komen. Er kunnen belangrijke risicofactoren als roken en stress aan bijdragen. Samen met onze tandarts Amsterdam Oost kunnen we bespreken op welke plekken u uw mondhygiëne kunt verbeteren om de problemen in uw mond aan te pakken.

Angst voor de tandarts? Laat het ons weten!

Heeft u last van angst voor de tandarts? Dit is zeker geen uniek verschijnsel. Veel mensen houden niet van een afspraak bij de tandarts. Het kan echter voorkomen dat u daardoor al een tijd niet bij de tandarts bent geweest. Dit is onnodig en gaat vaak ten koste van uw gebit. Onze tandarts Amsterdam Oost helpt u graag bij een tandartsconsult. Wij nemen alle tijd voor u en zullen steeds stap voor stap met u doornemen wat wij gaan doen. We doen alles in overleg met u, zodat u geen onverwachte ingrepen hoeft te verwachten. We voeren de behandeling uit in uw tempo, zodat, als de angst even overneemt, u een pauze kunt nemen. Wilt u meer weten over onze behandelingen bij het hebben van angst voor de tandarts? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie over tandarts Amsterdam oost? Neem dan nu contact met ons op

Wilt u graag meer informatie over onze tandartsenpraktijk in Amsterdam Oost? Neem dan contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als via het contactformulier. Wij zullen daarop contact met u opnemen. Onze tandartspraktijk Amsterdam Oost is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt, mocht u er liever voor willen kiezen met de auto te komen. De praktijk is ook zeer goed bereikbaar voor degenen die zich in een rolstoel bevinden. Geïnteresseerd in onze praktijk voor tandheelkunde? Maak meteen een afspraak, voor een eerste kennismaking of direct voor een behandeling. Wij hopen u zo snel mogelijk van uw pijnklachten af te kunnen helpen!

Laat een Reactie achter

  1. Joy Giphart

    Goedemiddag, ik zoek een tandarts, vanwege angst ben ik al bijna 10 jaar niet naar de tandarts geweest, en merk zelf ook dat het tijd word dat ik ga, heb nu een zoontje gekregen, hij is 10 maanden oud en ik wil niet die angst ooit overbrengen en hij moet uiteindelijk ook naar de tandarts. Wil graag meer informatie over jullie praktijk en hoe alles in zijn werking gaat.

    Met vriendelijke groet,
    Joy Giphart