Bent u onlangs verhuisd en zoekt u een nieuwe tandarts Amsterdam Noord? Of heeft u een tandarts, maar wilt u graag overstappen naar een andere tandarts vlakbij distelplein, buikslotermeerplein, loenermark, waterlandplein of tuindorp in Amsterdam-Noord? Dan bent u bij onze gloednieuwe tandartsenpraktijk, gevestigd in Amsterdam Noord, op het juiste adres! Onze tandartsenpraktijk werkt uitsluitend met gecertificeerde specialisten die u professioneel en klantgericht van een goede mondverzorging willen voorzien. U kunt bij onze tandartsenpraktijk terecht voor tandheelkunde, preventie en mondhygiëne, tanden bleken, implantologie en tandtechniek. Zo kunt u bij ons kronen en bruggen laten plaatsen, maar ook voor een prothese, facings of een kunstgebit kunt u bij ons terecht.

De patiënt centraal

Bij de tandarts Amsterdam Noord staat de patiënt centraal. Gedurende de afspraak bekijken we samen met u wat het probleem is en hoe we dit het beste kunnen aanpakken. We laten u de verschillende mogelijkheden zien en nemen alle tijd voor u. Heeft u last van angst voor de tandarts? Onze gespecialiseerde tandarts neemt extra voorbereidingen voor u in acht. Door te bespreken welke stappen de tandarts zal uitvoeren, wordt u niet onnodig opgeschrikt door onverwachte handelingen. Zo zult u geen extra angstige momenten beleven! Gaat het voor u te snel of wilt u even een pauze? Dan is dit uiteraard geen probleem. Ook als het gaat om een afspraak voor kinderen, bent u bij tandarts Amsterdam Noord op het juiste adres. Het gaat erom dat u op een zo prettig mogelijke manier na de afspraak van uw pijnklachten af bent.

Zeer makkelijk bereikbaar

Als u tandarts Amsterdam Noord wilt bezoeken, is dit zeer eenvoudig. De tandarts is zeer ideaal ten opzichte van het openbaar vervoer en de diverse uitvalswegen gelegen. Er is ook parkeergelegenheid bij de tandartsenpraktijk. Ook zijn wij rolstoeltoegankelijk. Als u buiten de gebruikelijke openingstijden last heeft van pijnklachten, kunt u terecht bij de spoeddienst waarbij de tandartsenpraktijk is aangesloten. Zo kunt u altijd bij pijnklachten worden geholpen.

Een totaalpakket aan mondzorg

Natuurlijk biedt Tandarts Amsterdam Noord de gebruikelijke behandelingen als gaat bij tanden en kiezen vullen aan, maar het gaat erom dat de mond in een goede gezonde staat is. Het is belangrijk om te handelen volgens het credo “voorkomen is beter dan genezen”. Wij geven u daarom graag goede tips hoe u het beste uw tanden, tandvlees en kaakbot kan verzorgen. Ontstoken tandvlees kan immers op lastige problemen duiden die zich in het fundament van uw gebit afspelen. Dit kan voor onherstelbare schade zorgen. Vooral roken en stress zijn grote boosdoeners als het gaat om aantasting van het gebit. De tandarts Amsterdam Noord maakt gebruik van de laatste technieken en de nieuwste materialen. Zo heeft hij onder andere de beschikking over digitale röntgenapparatuur.

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op

Wilt u graag meer weten over de tandarts Amsterdam Noord? Of wilt u meteen een afspraak maken voor een kennismaking of een behandeling? Neem dan nu contact met ons op. Wij zowel telefonisch bereikbaar als via het contactformulier op de website. Zodra u het heeft ingevuld, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Als u een eventuele pijn in een tand of kiest voelt, is het belangrijk zo snel mogelijk iets aan dit probleem te doen, om erger te voorkomen. Wij hopen u graag te helpen bij het verlichten van de pijnklachten en hopen u snel in onze praktijk te zien.

Laat een Reactie achter